Wij leveren tijdelijk hekwerk, dranghekken en toebehoren door het hele land

Al meer dan 30 jaar produceert en distribueert Blok ‘N’ Mesh producten in het Verenigd Koninkrijk voor de bouwsector en andere verwante sectoren. Wij leggen ons toe op het leveren van producten aan een brede doelgroep en staan voor vertrouwen in kwaliteit en service.

Als onderdeel van de Crownlea Group werd Blok 'N' Mesh een toonaangevende producent en leverancier van tijdelijk hekwerk, dranghekken en toebehoren. Het bedrijf werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk, waar Blok 'N' Mesh sinds een paar jaar marktleider is. Door uitbreiding groeide het bedrijf in geheel Europa, met talrijke depots in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk en Luxemburg. Niettemin vindt u het product assortiment van Blok 'N' Mesh ook wereldwijd op de meest prestigieuze evenementen en in de grootste bouwprojecten.

Person moving object

Gezondheid & Veiligheid

De belangrijkste focus van ons product assortiment ligt sinds jaar en dag op het voorzien van gezondheid en veiligheid door het beschermen van de algemene bevolking en van werknemers op hun werkplek. Dankzij onze productie van vooruitstrevende innovaties voorzien we werkplekken overal ter wereld van veiligere en meer zichtbare producten. 

Omgeving

Ons bedrijf neemt milieubescherming ter harte, zowel op het vlak van interne omgeving als op het gebied van producten die we op de markt brengen. We zijn constant opzoek naar nieuwe mogelijkheden voor het produceren van nieuwe, innovatieve milieuvriendelijke oplossingen.

Innovation

We zijn er trots op dat Blok 'N' Mesh een vernieuwer is in een sector van producten die reële problemen oplossen. Als producent van de goederen, bepalen we zelf hoe die gemaakt worden; we kunnen zelfs ontwerpen aanpassen om aan de toepassingsvereisten van onze klanten tegemoet te komen.

Onze productiefaciliteiten kunnen meer dan een miljoen tijdelijke hekwerkpanelen per jaar vervaardigen, met daarnaast nog honderdduizenden andere producten die volledig intern geproduceerd en door heel Europa geleverd worden.